En dag full av sol

Vilken underbar helg med massor av sol.
Idag har mina rabatter fått en ansning, allt gammalt visset har klipps bort och den jord som inte var frusen har fått sig en uppluckring. Härligt att det börjar grönska igen, längtar verkligen efter sommaren och möjligheterna att få plantera och kanske anlägga lite nya rabatter.
En grej som skall göras så snart det går att gräva är en ny damm, massor av fiskar väntar på att bli utsläppta i en ny STÖRRE damm, just nu är dom placerade i ett akvarium i garaget.

Hunden har fått vila idag, hon verkar tagen av värmen som varit dom sista dagarna eller så är det löp på G, hon verkar lukta väldigt gott för Kalle vill helst ha nosen under hennes svans mest hela tiden.

Nu tror jag det är dax för lite vila, kroppen är helt slut på energi, fattar inte hur man bara kan bli så MATT hux flux, imorgon är det jobbar dag, till kvällen blir det nog ett besök på landsbygen, tvilling grabbarna på "byn" fyller 12 år.


Sov sött


Lat eller fingrarna fullt med annat?

Det är långt mellan gångerna min blogg blir uppdaterad kan det bero på dom här bollarna som man hela tiden försöker hålla i luften eller är det ren lathet eller kanske rent av att tiden inte riktigt finns. 

Var in på en annan sida idag och blev så himla ledsen. En ung tjejs mamma hade gått bort i cancer, tråkigt att denna sjukdom ska få  styra en människas liv, man skall vara glad för det man har. Trots vissa motgångar i livet man vet ju aldrig vad som lurar runt hörnet.

Nu till något mycket roligare;
 Vill börja att GRATULERA Irene med Lisabackens Flippe Filur som fått 1:a pris i Lkl 2 GRATTIS!! till Er båda ni är så himla duktiga.
Fixa kan ETT moment i 2:an och gissa vad det är, jo! HOPP SITT för hon tycker så himla mycket om att hoppa och springa fort men vi kämpar vidare med resten oxå.

Idag har vi varit och vaccinerat Fixa det höll jag totalt på att missa, tur att Djurmagazinet hade hundensdag i dag med massa kul saker och en veterinär på plats som kunde spruta hundar och katter mot div sjukdomar, kloklippning vart det oxå, Kalle var med även han och ställde upp i tävlingen DAGENS TYNGSTA HUND jag skulle bli mycket förvånad om han vann, han hade ju fjärilsvikt killen endast 36,5kg (trodde åtminstonde att han låg över 40kg), väldigt smäcker i sin kropp för att vara en "rottis" hanne på 9år, Fixa väger 23,5 smäcker även hon lill stumpan (sådan matte sådan hund)eller vad man säger.

Idag har jag även lyckats deklarera via internet HURRA för mamman!!!!!!!som inte är så data kunnig,
planterat, lite blommor ute och njutit av det fina vädret.

Ha det gott och var glad för det ni har....tänker på Hanne som mist sin mamma som "bara" fick bli 52år


Träna hund?

Lite träning kan vara bra om man vill få ett FINT resultat, hmm vi börjar väl om då kanske med ställande som är ett svårt ord & apporten som man hellre gnager på än bär in till matte. Varför ska det vara så himla tråkigt......? Bollar och fria race är ju mycke roligare:) Ligga på datorn är Fixas senaste hobby.






Påsken är över och våren på väg!

Nu är påskens tid förbi, go saker har passerat strupen ett antal gånger dessa dagar, det har faktist blivit några (inte så långa) promenader oxå. En  halv jogging tur till Essvik och hem hann vi med på söndan, fick gosa lite med underbara schäfer valpen (som namnet just for ur min skalle) och hann även smaka på en mycket god choklad kaka innan det var dax för en jogging tur hemmåt. Hade för första gången i mitt liv annonserat på BLOCKET och fick napp på direkten, såklart ville dom komma när vi hade stuckit ut i det fantastiska vädret. Hade tänkt sälja bort en barn cykel så det blir lite luftigare i förrådet.
Kärringarna har även varit på visit innan resan till blåkulla, våren har fått lite hjälp på traven så vår fina handavtrycks gång i cement tinat fram, mattan i vardagsrummet fick en tvätt och "solkatten" Sixten hann hem från blåkulla han oxå.






Rullgruset är HÄR.....

Då var det dax igen då, orden man helst av allt inte ville höra just nu iaf!
-Jag ska ut och åka moppe!
Just så lät det hos oss idag, såg rullgruset framför min ögon mm mm mm.
Klockan gick och det började skymma, trodde i min enfald att moppe åkningen lagts på is, men SÅÅÅ ringden dörr klockan och vad stog på gatan, ni gissade rätt, en moppe......
Klockan var senare än vad mamman tänkt, kölden hade kommit och rullgruset det ligger dår det ligger.....
Kyla=isigt=KÖR FÖRSIKTIGT eller HELST INTE ALLS!
Men det hörde man inte mamma tänka, så iväg for dom tonnisarna och här ligger jag i sängen och väntar på att få höra en moppe komma och lämna av MIN dotter, den som väntar på ngt gott!
Sov gott ni som kan, jag kan nog inte de förrän moppen kommer igen.




RSS 2.0