Bjud på dej lite.....

Då var vi där igen då!
Har varit på lydnadskurs i helgen på klubben, mycket fint annordnat med Linda Rabnell som instruktör.
En riktig toppen tjej som ser ALLT där hon står. Fick bekräftat IGEN att jag MÅSTE bjuda på mer glädje när allt är BRA. 
Beröm när det är rätt!! Servera TÅRTAN!!!!!
Men tråkiga matte har lite svårt att släppa loss, ska det vara så himla svårt????????

Fixa är ju en toppen trevlig vovve och får matte bort nervproblemen som uppstår så fort hon tycker att hon INTE behärskar momenten så kommer det att delas ut 1;a pris även till Lisabackens Flitiga-Fixa.
(Jag som hade bestämt att vi INTE skulle tävla när valp köpet gjordes)

Nån som har recept på avslappnings "piller".

Annars rullar veckorna på vi har haft skolavslutning i både förskoleklass och 8;an barna växer i raskt takt.

I morgon kl tidigt åker jag till Umeå på möte och på onsdag är det tidiga morgon tåget till stockholm för ytterligare möte men snart är helgen här igen och förhoppningar finns att solen tittar fram och vi dansar runt en midsommarstång med blommor i håret. Innan dess hinner vi nog med att kolla på en lydnadstävlig oxå för att få lite mer inspiration.


Många bollar i luften.....

Tur att det finns en apportör i familjen. Vi har haft en hel del skoj på G så bloggen har fått vänta några veckor, försöker mej på en kort summering vad vi pysslat med.

Fixa & matte har fått förmånen att fara till Delsbo för lite tränings tips, har även träffat ett gäng tjejer som tränar en del jakt här i närheten. Perfekt med träningskompisar som talar om vad dom ser och ger tips på förändringar/förbättringar.
    

Sommaren kom ju och hälsade på i några dagar och då fick fiskarna flytta till en provisorisk damm, dom ska ju få en NY STÖRRE den här sommaren, jag vet bara inte hur den skall se ut ännu. Hade turen att hamna på en handelsträdgård som sålde ut dammduk för halva priset! Vi har även moterat och fyllt poolen så nu hoppas man ju att sommaren inte var bara på en blixt visit utan kommer tillbaka och värmer vattnet även denna sommar.
 

Träningsvärk får man om man gör nåt man inte är tränad för, så därför valde jag att GÅ runt VÅRRUSET, vi hade anmält ett lag från jobbet och ALLA vi såg fram mot fika påsen när vi gick i mål, vissa på 30min andra på 60min. Hur som helst hade inte fikat tinat...det var fryst bröd i vår påse, ingen sur läpp hann komma fram för vi löste problemet med en UNDERBART GOD PIZZA!

Härligt jobbat tjejer!


Igår vart man utmanad av små tjejerna på gatna i brännboll!
Tur att mattes vovve gillar bollar i luften & ställde upp utan tvekan för laget


                                                                                                                                                                                                    

Idag har jag och Ebba varit på besök i stan, det var väldigt länge sedan vi var där och just idag var det stort firande av nationaldagen, mamma man kan tro att det är Gatufest jublade Ebba. Visst det spelades musik i varje hör och kl 12,30 var det ballongsläpp på torget. Klart att vi skulle vara med på det. En blå ballong fixades fram till lill tjejens förtjusning.
 

En cykel/promenad har vi även hunnit med idag den bar iväg till Svartvik och labyrinten. Korv, ved och grillpinnar hade vi med oss. Vansinnigt mysigt tills det kom en familj med en LÖS hund utan vett och sans (hussen alltså). Bad honom koppla sin hund eftersom Calle inte är riktigt förtjust i löst springande han-hundar, han förklarade vänligt att hans hund gick INTE att kalla in nu när han hade så roligt och tyckte att jag skulle släppa lös mina så att dom fick leka.....
Nix pix blev mitt svar och bad honom igen att koppla sin hund så att det inte skulle hända nåt otrevligt, jag vill inte vara ansvarig för ett slagsmål. Han var vänlig även gång nr 2 och talade om att hans hund minsann höll sig borta från elaka hundar. Vips så kom mannens hund fram till Fixa (och hon var ju en tik) helt ok tyckte hussen men Calle satt ju uppbunden i samma stolpe även han, jag skrek åt mannen så hela Svartviks herrgård måste hört att han fick lov att hämta sin hund men icke det, Calle är ingen elak hund om han inte blir utmanad och nu vaktar han SIN tik så snälla låt det inte hända. Det gick bra den här gången men fy vad dumma människor det finns. Varför släppa lös en hund som INTE kan kallas in där det även finns lekande barn?
                          

RSS 2.0