En dag full av sol

Vilken underbar helg med massor av sol.
Idag har mina rabatter fått en ansning, allt gammalt visset har klipps bort och den jord som inte var frusen har fått sig en uppluckring. Härligt att det börjar grönska igen, längtar verkligen efter sommaren och möjligheterna att få plantera och kanske anlägga lite nya rabatter.
En grej som skall göras så snart det går att gräva är en ny damm, massor av fiskar väntar på att bli utsläppta i en ny STÖRRE damm, just nu är dom placerade i ett akvarium i garaget.

Hunden har fått vila idag, hon verkar tagen av värmen som varit dom sista dagarna eller så är det löp på G, hon verkar lukta väldigt gott för Kalle vill helst ha nosen under hennes svans mest hela tiden.

Nu tror jag det är dax för lite vila, kroppen är helt slut på energi, fattar inte hur man bara kan bli så MATT hux flux, imorgon är det jobbar dag, till kvällen blir det nog ett besök på landsbygen, tvilling grabbarna på "byn" fyller 12 år.


Sov sött


Kommentarer
Postat av: Maud

Som du far omkring och fixar och donar överallt är det väl inte konstigt att kroppen blir matt! Kanske skulle pröva att ta det lugnt någon minut;-)Gimla löper oxå, kanske det smittat av sig.

2009-04-27 @ 10:12:39
URL: http://www.123minsida.se/syrrorna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0