Lat eller fingrarna fullt med annat?

Det är långt mellan gångerna min blogg blir uppdaterad kan det bero på dom här bollarna som man hela tiden försöker hålla i luften eller är det ren lathet eller kanske rent av att tiden inte riktigt finns. 

Var in på en annan sida idag och blev så himla ledsen. En ung tjejs mamma hade gått bort i cancer, tråkigt att denna sjukdom ska få  styra en människas liv, man skall vara glad för det man har. Trots vissa motgångar i livet man vet ju aldrig vad som lurar runt hörnet.

Nu till något mycket roligare;
 Vill börja att GRATULERA Irene med Lisabackens Flippe Filur som fått 1:a pris i Lkl 2 GRATTIS!! till Er båda ni är så himla duktiga.
Fixa kan ETT moment i 2:an och gissa vad det är, jo! HOPP SITT för hon tycker så himla mycket om att hoppa och springa fort men vi kämpar vidare med resten oxå.

Idag har vi varit och vaccinerat Fixa det höll jag totalt på att missa, tur att Djurmagazinet hade hundensdag i dag med massa kul saker och en veterinär på plats som kunde spruta hundar och katter mot div sjukdomar, kloklippning vart det oxå, Kalle var med även han och ställde upp i tävlingen DAGENS TYNGSTA HUND jag skulle bli mycket förvånad om han vann, han hade ju fjärilsvikt killen endast 36,5kg (trodde åtminstonde att han låg över 40kg), väldigt smäcker i sin kropp för att vara en "rottis" hanne på 9år, Fixa väger 23,5 smäcker även hon lill stumpan (sådan matte sådan hund)eller vad man säger.

Idag har jag även lyckats deklarera via internet HURRA för mamman!!!!!!!som inte är så data kunnig,
planterat, lite blommor ute och njutit av det fina vädret.

Ha det gott och var glad för det ni har....tänker på Hanne som mist sin mamma som "bara" fick bli 52år


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0