Men evigheters evigheter

Vart har vi varit???
Hemma och grejjat HELA sommaren och fint blir det ska ni veta.

ALLA "ute" fiskarna har fått en STOR NY damm, oj va svårt det var att fånga in dom nu när det blivit lite kyligare i vattnet och deras matte tyckte det var dax för vinterförvaring i garaget.

Det har byggts trädäck och flätats pil spaljeer grävts dammar och planterats, snidats "Ernst" ljus lykts hållare hos både mej och Johanna, GUUUD va vi är nöjda med resultaten.

Va roligt det är när man är några och hjälps åt, det går med en väldans fart att förändra en trist trädgård till något trevligare. Synd bara att hösten kom just nu, hade gärna njutit lite längre av allt.

Hundarna då, ja dom har mest bara haft semester hela sommaren men ingen av dom verkar tycka att det gör så mycke, Fixa började bli en aning rastlös men då kom ju herr kantarell med hela familjen så lämpligt, underbart att få vara i skogen och se glädjen i hennes ögon när hon i en rasande hastighet hoppar som en gazell över stock och sten. Men inga race i svampen tack och faktiskt lyssnar hon, HÄRLIGT!

Familjen har även hunnit utökas med ytterligare en fyrbent varelse, lilla hamstern Lillan, super söt liten råtta som gör precis som hamstrar brukar göra, springa i hjul om natten och låta som en knarrande dörr lite nu & då.
Hon har precis fått flytta in i leksaks skrubben eftersom det är jag som är vakthunden och vaknar för minsta lilla konstiga ljud.
En mamma utan sömn.....

Har hunnit vara med som skrivare på en lydnadstävling, tävlingssugen? njaaaaa
Skall även figga på en söktävling i oktober, saknar faktiskt sökträningarna, synd att man måste välja vart tiden skall läggas. Om man kunde få lite mer tid!

Fast varför klaga, jag är frisk och har ett underbart liv med dagarna fyllda till bredden precis som jag vill att det skall vara.

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack! Det var en rolig upplevelse i alla fall. Har du gjort nåt jaktprov med Fixa? :)

2009-10-01 @ 19:11:29
URL: http://www.gangster-glimma.blogspot.com
Postat av: Maria

Det är jätte roligt, iallafall om nerverna tillåter sig slappna av ngt. Jo vi har gjort 1 och fick (trots att vi inte var redo att starta) ett 3:e pris, helt otroligt måste jag tillägga men domarn har väl alltid rätt????

Fattade inte att det var jag dom ropade på:)vid prisutdelningen. Det var ett år sedan, i år har vi inte gjort nåt faktiskt men vi kommer nog igen till våren, figgade på en söktävling igår och blev tok sugen att börja träna igen, testade en markeringsövning efter tävlingens slut & Fixa anade direkt "skynket" kom fram vad som gällde, hon har en sån arbetslust men är slarvig på att greppa och bära in föremål om det inte är vilt och då blir hon tyvär lite hårdhänt, roligt med hundar som vill.

2009-10-04 @ 21:16:22
Postat av: Emma

Gott nytt år på er :) Hoppas jul och nyår varit bra!!

2010-01-03 @ 23:50:52
URL: http://www.gangster-glimma.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0