En riktigt fläskig refräng, de e kärlek och det är vindar

Underbart!!!!
Tjejerna sjunger tillsammans och är sams presis som man vill att syskon skall vara.
Härliga sångfåglar önskar jag bara hade lite av deras tonhållning (dom är rätt duktiga på att sjunga)
Singing bee strömmar ur TVns högtalare.

Idag har Ebba fått klippa sitt tjocka varma hår och mamman har fått akupunktur, behöver nog gå lite oftare för att hålla kroppen i cirkulation, lite trist men gilla läget gillala lala läget :)

Hundarna har fått en rejäl kvällsträning, hopp/sitt, rutan, frittfölj och en duell mellan matte/Fixa & husse/Calle ledd av träningsledaren Ebba. Det var kringel gång med stopp/sitt lite här och där, inkallning med hopp från konstig vinkel och väldigt långt avstånd, hinderbana med hopp/läggande mm mm , duell avslut med paralell mötes inkallning med störning och mötes inkallning över hopp. Duellen vanns av MATTE/FIXA hurra hurra till oss......

Nu är dom helt slut alla utom "lill" tjejen som ballongar och slår in paket till morgondagens kalas.

Emma kom hem ikväll glad i hågen (härligt att se) efter en träff med en "ur" gullig kille som spelar en hel del instument , hon hade besökt en kyrka i stan där han övade och vart tydligen helt tagen, jag älskar att se henne när hon strålar livslust, det har varit tuffa tider för oss under en ganska lång tid, hoppas att det ljusnar snart det är verkligen super jobbigt att se sitt barn lida och inte veta vart man vill.

Den här vecka har vi haft trevligt besök av "farbrorn" Arne (det är Calle hussens morfar) hoppas han orkar stanna över helgen gamla farbrorn. Jag har inte haft så mycket tid att umgås med honom pga av mycket jobb den här veckan så jag hoppas vi får lite tid i helgen.

Hur som helst så avgudar hundarna honom, Fixa vet inte riktigt hur hon ska charma mest, skinnet har kunnat lega tomt på golvet om det fanns en lite öppning nån stans.

Nu blir det kvällen för mamman, jobbet väntar en liten stund imorgon, Ebba är bjuden på kalas och det är städdag på klubben.


Kommentarer
Postat av: Maud

Härligt med syskonsång! Är lillasyster bara en bråkdel så duktig på att sjunga som storasyster förstår jag att du njöt!!!

2009-05-09 @ 16:38:04
Postat av: Mamma Persson

Precis, eftersom jag inte har någon sångröst kvar måste det vara min dom fått hihi.

2009-05-09 @ 21:39:45
URL: http://mammaaapersson.blogg.seperss
Postat av: Hanna

Åhh vad roligt med en duell, och bra att tjejerna vann :D GO GIRLS!! När får vi se en start i lydnadsettan då? Vi väntar med spänning...



2009-05-10 @ 21:26:19
URL: http://bitskbitch.blogg.se/
Postat av: Mamma Persson

Vi startade ju redan ifjol i ettan men räckte bara till 2 2:or och sen har vi ju 2 3:or oxå så det får väl avslutas med 1 1:a nu och sen vidare till 2:an i rask takt, kurs med Linda Rabnell i Juni för att få lite expert tips på ALLA latheter man har för sig.

2009-05-10 @ 21:29:58
URL: http://mammaaapersson.blogg.seperss

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0